Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Werkstudent Controlepraktijk

Govers, aangenaam!
Het is onze uitdaging om wettelijke en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als werkstudent in de controlepraktijk draag je samen met het team zorg voor deze controles.

Ben jij onze nieuwe werkstudent?
Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar werkstudenten.

Eindhoven

parttime

junior

Wat ga je doen?
Als werkstudent voer je samen met het team wettelijke en vrijwillige controles uit bij onze klanten. Je voert controlewerkzaamheden uit en wordt begeleid door een assistent accountant / associate.

Wat vragen wij van jou?
Je ambieert zelfontwikkeling binnen de accountancy, je hebt minimaal HBO-niveau en bent ten minste 3 dagen per week beschikbaar.

Wie ben jij?
Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding. Je werkt samen met collega’s uit de IT-advies praktijk en fiscalisten voor klanten waar we trots op zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.