Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Werkstudent btw

Govers, aangenaam!
Ieder jaar verandert de fiscale wetgeving. Wijzigingen die van invloed zijn op de fiscale positie van onze klanten. Onze Belastingadviespraktijk houdt zich dagelijks bezig met de fiscale dienstverlening aan (inter)nationale klanten in het (grotere) MKB en de publieke sector.

Ben jij onze nieuwe werkstudent btw?
Voor onze fiscale praktijk zijn wij op zoek naar een leergierige werkstudent met passie voor btw.  De fiscale praktijk beschikt over ruim 35 medewerkers, zowel generalisten als specialisten. Samen werken wij dagelijks aan de meest optimale oplossingen voor onze klanten.

Eindhoven

parttime

junior

Wat ga je doen?
Als werkstudent btw word je begeleid door onze btw-specialisten. Je werkt samen met het btw-team aan diverse vraagstukken van de klant. Je onderzoekt de fiscale mogelijkheden voor specifieke situaties voor onze (inter)nationale klanten en toetst deze aan de huidige regelgeving. Hierbij leer je complexe materie naar eenvoudige praktische oplossingen te vertalen. De focus ligt op jouw opleiding en ontwikkeling door het opdoen van praktische ervaring.

Wat vragen wij van jou?
Je ambieert zelfontwikkeling binnen de fiscale praktijk, je bent bezig met het afronden van je WO-master en bij voorkeur (ten minste) 3 dagen per week beschikbaar. Een accent op indirecte belastingen binnen de studierichting is een pré.

Wie ben jij?
Je bent een ambitieuze en gemotiveerde student met een brede fiscale interesse. Je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren en bent bereid om mee te bouwen aan de groei van onze fiscale praktijk.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team in een professionele organisatie met veel kennis en kwaliteit. We bieden volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

 

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.