Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Stagiair Samenstelpraktijk

 

Govers, aangenaam!
Als collega in de samenstelpraktijk sta je letterlijk en figuurlijk dicht bij de bedrijven waarvoor je werkt. Door druk weg te nemen bij het samenstellen van de jaarrekening kunnen onze klanten zich focussen op datgeen waar ze goed in zijn.

Ben jij onze nieuwe stagiair samenstelpraktijk?
Voor onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een veelzijdige stagiair met een oog voor kwaliteit en een passie voor cijfers

Eindhoven

stage

junior

 

Wat ga je doen?
Als stagiair samenstelpraktijk ben jij zelf de regisseur van jouw stage. Je ambities, kwaliteiten en interesses bepalen de koers van jouw ontwikkeling. Aan de hand van je interesse en voorkeur wordt je in de eerste instantie binnen de samenstelpraktijk geplaatst. Tijdens je stage is er ruime gelegenheid om de fiscale –en controlepraktijk te verkennen zodat je echt leert wat bij jou past.

Vanaf je eerste dag denk je mee over uitdagende vraagstukken binnen het MKB. Je maakt kennis met de verschillende aspecten binnen de accountancy en staat vooral niet aan de zijlijn. In een relatief korte periode krijg je een duidelijk beeld van wat een accountant in de samenstelpraktijk precies doet, hoe de sfeer op het kantoor is én krijg jij antwoord op de vraag of jij je hier thuis voelt.

Onder begeleiding van je stagebegeleider verricht je uiteenlopende werkzaamheden voor klanten in diverse branches van het MKB. Je beoordeelt eenvoudige cijferopstellingen, verricht administratieve werkzaamheden en stelt eenvoudige jaarrekeningen op. Kort gezegd, een uitstekende meeloopstage!

Wat vragen wij van jou?
Je zit in het 3e of 4e jaar van de opleiding finance & control of accountancy. Je hebt ca. 0 tot 1 jaar ervaring binnen een accountantskantoor. Je hebt interesse in het MKB werkveld.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, klantgerichte teamspeler die kwaliteit niet als een vanzelfsprekend goed ziet. Je bent kritisch op jezelf en collega’s om kwaliteit te bewaken. Je beschikt over een gezonde doses doorzettingsvermogen om je opdracht succesvol af te ronden en neemt graag het initiatief. Je bent georganiseerd in je werk en hebt de ambitie om je in het vak te blijven ontwikkelen.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team met veel aandacht voor coaching en begeleiding. Jouw ontwikkeling en oriëntatie binnen het vakgebied staan voorop. Je maakt deel uit van een enorm gedreven team voor klanten waar we trots op zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.