Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Senior subsidieadviseur

Govers, aangenaam!
Als senior subsidieadviseur sta je letterlijk en figuurlijk dicht bij de innovatie. Door onze klanten te ontzorgen vanaf subsidieaanvraag tot -vaststelling (en eventuele controle achteraf), kunnen zij zich focussen op dat waar ze goed in zijn, namelijk: innoveren en ondernemen.

Ben jij onze nieuwe senior subsidieadviseur?
Voor onze nieuwe subsidieadvies afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren senior subsidieadviseur met passie voor en affiniteit met technische innovatie.

Eindhoven

fulltime

senior

Wat ga je doen?
Als senior subsidieadviseur adviseer je zelfstandig ondernemers over de financiering van innovaties op het gebied van baanbrekende technologieën en producten. Je bedient je eigen klantenkring en breidt deze zelfstandig uit.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een HBO- of WO-opleiding met minimaal 5 jaar ervaring als senior subsidieadviseur op het gebied van technische innovatie. Ervaring met subsidies op het gebied van ICT/programmatuurontwikkeling is een pré.

Wie ben jij?
Je hebt een professioneel kritische instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. We bieden een uitdagende baan met de mogelijkheid om veel cursussen/trainingen te volgen zowel ten behoeve van zakelijke als persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je volop vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Je werkt samen met collega’s uit diverse adviespraktijken voor klanten waar we trots op zijn. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn. In overleg is het voor deze vacature ook mogelijk om een deeltijd dienstverband aan te gaan.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.