Onze specialismen

Controlepraktijk
Het is onze uitdaging om wettelijke controles en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de controlepraktijk draag je samen met het team zorg voor deze controles.

Samenstelpraktijk
Als collega in de samenstelpraktijk sta je letterlijk en figuurlijk dicht bij de bedrijven waarvoor je werkt. Door druk weg te nemen bij het samenstellen van de jaarrekening kunnen onze klanten zich focussen op datgeen waar ze goed in zijn.

Fiscale praktijk
Ieder jaar verandert de fiscale wetgeving. Wijzigingen die van invloed zijn op de fiscale positie van onze klanten. Onze Belastingadviespraktijk houdt zich dagelijks bezig met de dienstverlening rondom fiscaal advies en het doen van aangiftes.

IT Advies
Door de steeds verder gaande digitalisering verschuift ook een deel van onze werkzaamheden richting de (SAAS) applicatie. De afdeling IT-Advies helpt onze klanten bij het in kaart brengen van IT-risico’s en het vinden van oplossingen hiervoor.