Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Medior Belastingadviseur (internationale praktijk)

Govers, aangenaam!
Ieder jaar verandert de fiscale wetgeving. Wijzigingen die van invloed zijn op de fiscale positie van onze klanten. Onze Belastingadviespraktijk houdt zich dagelijks bezig met de dienstverlening rondom fiscaal advies en het doen van aangiftes.

Ben jij onze nieuwe Medior Belastingadviseur voor de internationale fiscale praktijk?
Voor onze fiscale praktijk zijn wij op zoek naar een Medior Belastingadviseur voor de internationale praktijk. De fiscale praktijk beschikt over ruim 35 medewerkers, grotendeels generalisten en aangevuld met specialisten.

Eindhoven

fulltime

medior

Wat ga je doen?
Als Medior Belastingadviseur (internationale praktijk) maak je onderdeel uit van het fiscale team. Je houdt je bezig met complexe fiscale vraagstukken. Je geeft gevraagd en ongevraagd fiscaal advies op breed terrein aan onze internationale mkb-klanten. Je bent het aanspreekpunt van de klant bij het bespreken van de uitgevoerde opdrachten. Je coacht de Junior Belastingadviseur en beoordeelt de gemaakte belastingadviezen. Afhankelijk van jouw interesse stippelen wij graag samen jouw carrièrepad uit.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een internationaal georiënteerde belastingadviseur met 5 tot 8 jaar ervaring in de internationale fiscale praktijk. Je hebt een universitaire opleiding Fiscaal Recht / Fiscale Economie.

Wie ben jij?
Je bent een ondernemende fiscalist met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Engelse taal op hoog niveau. Je vindt de uitdaging in complexe vraagstukken en beschikt daarvoor over een sterk analytisch vermogen. Voor het oplossen van deze vraagstukken kan je deze juiste afweging maken tussen zelfstandig oplossen of de oplossing in teamverband te vinden. Je hebt een proactieve houding om innovatieve oplossingen te bedenken.  

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team in een professionele organisatie met veel kennis en kwaliteit. We bieden volop doorgroeimogelijkheden en vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die markt conform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Govers betekent werken in een sympathieke, sociale organisatie

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.