Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Medewerker Bureau Vaktechniek

Govers, aangenaam!
Het is onze uitdaging om de kwaliteitsstandaarden te waarborgen binnen onze controle- en samenstelpraktijk. Bureau Vaktechniek is verantwoordelijk voor het verspreiden van vaktechnische richtlijnen, het uitvoeren van kwaliteitsbeoordelingen, het behandelen van consultaties en verzorgen van opleidingen.

Ben jij onze nieuwe medewerker Bureau Vaktechniek?
Voor ons bureau vaktechniek zijn wij op zoek naar een veelzijdige medewerker met een sterk analyserend vermogen en een passie voor vakkennis.

Eindhoven

fulltime

medior

Wat ga je doen?

Als Medewerker Bureau Vaktechniek bied je ondersteuning bij het onderhouden en coördineren van het gehele systeem van kwaliteitszorg binnen onze controle- en samenstelpraktijk. Je volgt nauwlettend de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en fungeert als vraagbaak voor onze professionals. Enkele concrete werkzaamheden zijn het behandelen van vaktechnische consultaties en het opstellen van procedures, handboeken en praktijkinstructies. Als Medewerker Bureau Vaktechniek word je aangestuurd door het Hoofd Bureau Vaktechniek.

Het betreft een vacature van 0,5 tot 1,0 FTE. Tevens bestaat de mogelijkheid om bovenstaande werkzaamheden te combineren met werkzaamheden binnen de controlepraktijk.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt aantal jaren relevante werkervaring in de controle- en/of samenstelpraktijk. Je beschikt over een afgeronde RA-opleiding en hebt affiniteit met vaktechniek en regelgeving.

Wie ben jij?
Je hebt een professioneel kritische instelling en beschikt over analytische vaardigheden om zaken snel vanuit verschillende invalshoeken te overzien en beoordelen. Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team in een professionele organisatie met veel kennis en kwaliteit. We bieden volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers werk je in een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.