Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Junior Belastingadviseur

Govers, aangenaam!
Ieder jaar verandert de fiscale wetgeving. Wijzigingen die van invloed zijn op de fiscale positie van onze klanten. Onze Belastingadviespraktijk houdt zich dagelijks bezig met de dienstverlening rondom fiscaal advies en het doen van aangiftes.

Ben jij onze nieuwe Junior Belastingadviseur?
Voor onze praktijk (35 medewerkers) zijn wij op zoek naar Junior Belastingadviseurs voor de groei van onze fiscale afdeling. Wil jij mee bouwen aan een sterk fiscaal team?

Eindhoven

fulltime

junior

Wat ga je doen?
Als Junior Belastingadviseur word je aangestuurd door een (senior) Belastingadviseur. In teamverband werk je gezamenlijk aan de vraagstukken van de klant. In overleg met je leidinggevende krijg je je eigen rol op (nationale en/of internationale) dossiers en heb je direct klantcontact. Je bent een volwaardig lid van het team. De focus ligt het eerste jaar op jouw opleiding, zelfstandigheid en het opdoen van ervaring. Veel klantcontact, besprekingen en eigen adviesdossiers.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt ca. 0 tot 3 jaar ervaring binnen de fiscale praktijk. Je hebt een opleiding fiscaal recht / fiscale economie afgerond.

Wie ben jij?
Je bent een ambitieuze en gemotiveerde starter met een brede fiscale interesse. Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor je werkzaamheden en bent bereid om mee te bouwen aan de groei van onze fiscale praktijk.   

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team in een professionele organisatie met veel kennis en kwaliteit. We bieden volop doorgroeimogelijkheden en vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.