Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Junior Assistent Accountant

Govers, aangenaam!
Als collega in de samenstelpraktijk sta je letterlijk en figuurlijk dicht bij de bedrijven waarvoor je werkt. Door de klant te ontzorgen van de wettelijke verplichtingen op het gebied van jaarrekeningen en hem te voorzien van onze adviezen, kunnen zij zich focussen op hetgeen waar ze goed in zijn.

Ben jij onze nieuwe Junior Assistent Accountant?
Voor onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een veelzijdige Junior Assistent Accountant met passie voor cijfers en affiniteit met IT. In samenspraak met de Assistent Accountant en/of Relatiebeheerder stel je jaarrekeningen op.

Eindhoven

fulltime

junior

Wat ga je doen?
Als medewerker in de samenstelpraktijk word je aangestuurd door een Assistent Accountant en/of Relatiebeheerder bij het samenstellen van jaarrekeningen en zorg je samen met het team waarvan je onderdeel uitmaakt voor de opdrachtenportefeuille. Je maakt in opdracht van de Relatiebeheerder jaarrekeningen en voert andere aanverwante zaken uit die behoren bij de samenstelpraktijk zoals het voorbereiden van BTW, VPB etc. Je bent een volwaardig lid van het team.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt ca. 0 tot 3 jaar ervaring binnen de samenstelpraktijk. Je hebt een opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie afgerond en bent bereid tot het volgen van de opleiding die leidt tot de AA titel.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, klantgerichte teamspeler die kwaliteit niet als een vanzelfsprekend goed ziet. Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen om je opdracht succesvol af te ronden.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden en vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.