Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Junior assistent accountant

Govers, aangenaam!
Wij zijn het oudste zelfstandige accountantskantoor van Eindhoven. Met onze persoonlijke financiële dienstverlening helpen wij al ruim 90 jaar onze klanten uit de brainport regio te groeien. Vanuit oprechte aandacht en gedegen kennis komen we samen tot de beste totaalaanpak voor financiële vraagstukken. Van samenstel tot audit tot fiscaal advies, wij staan klaar voor onze klanten! Met gevoel voor cijfers en passie voor klanten gaan wij elke dag aan de slag!

Voor onze samenstelpraktijk zijn wij opzoek naar een gedreven:

Junior Assistent Accountant

Eindhoven

fulltime

junior

Wat ga je doen?
Het is onze uitdaging om jaarrekeningen samen te stellen in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de samenstelpraktijk houdt jij je o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:

- het opstellen van (eenvoudige) jaarrekeningen en financiële rapportages
- het voorbereiden van (eenvoudige) aangiften OB, IB en VpB
- het, in overleg met de leidinggevende, onderhouden van klantcontacten op locatie en kantoor
- het maken en beoordelen van boekingsvoorstellen
- het opstellen van eenvoudige data analyses
- het ondersteunen van assistent accountants in de uitvoering van de werkzaamheden

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over minimaal een hbo diploma en daarnaast 0 tot 3 jaar ervaring binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. Je hebt een opleiding accountancy / bedrijfseconomie afgerond en bent bereid tot het volgen van de opleiding die leidt tot de AA titel.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, klantgerichte teamspeler die kwaliteit niet als een vanzelfsprekend goed ziet. Je beschikt over een gezonde doses doorzettingsvermogen om je opdracht succesvol af te ronden.

Wat hebben we jou te bieden?
Voel je thuis bij Govers! Dat is de werkomgeving die wij jou bieden. Je bent werkzaam binnen een jong enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding. Je werkt samen met collega’s uit de audit praktijk en fiscalisten aan diverse, uitdagende opdrachten. Wij bieden een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, collectieve pensioenregeling en uitgebreide verlofregeling (26 vakantiedagen + 6 atv dagen).

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.