Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Jr. Data analist

Govers, aangenaam!
Door de steeds verder gaande digitalisering verschuift ook een deel van onze werkzaamheden richting de (SaaS) applicatie. De afdeling IT Advies helpt onze klanten bij het in kaart brengen van IT-risico’s en het vinden van oplossingen hiervoor. Eén van onze oplossingen is data-analyse.  

Ben jij onze nieuwe junior data analist?
Voor de verdere uitbreiding van onze IT Adviespraktijk zijn wij opzoek naar junior data analisten.

Eindhoven

fulltime

junior

Wat ga je doen?
Als data analist bij Govers houd jij je bezig met complexe vraagstukken. De werkzaamheden bestaan uit vraagstukken die enerzijds voortkomen uit de jaarrekeningcontrole. Zoals het ontsluiten van de benodigde data uit de bronsystemen om tot een geld-goederenbeweging te komen.
Anderzijds bestaan de werkzaamheden uit vraagstukken vanuit onze klanten. Zoals bijvoorbeeld opstellen van een dashboard met belangrijkste KPI’s, specifieke rapportages / management rapportages of financiële analyses.
Vanuit je werkzaamheden analyseer, actualiseer en structureer je de data om de (interne) klant te voorzien van advies en te ontzorgen.  

Wat vragen wij van jou?
Je hebt 0 tot ca. 3 jaar ervaring als data analist. Je beschikt over een onlangs afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Information Management, Econometrie of Toegepaste Wiskunde. Je hebt een positief kritische opstelling en bent in staat om snel een verband te leggen tussen processen en rapportage vereisten. Tevens beschik je over gedegen kennis van databases, database systemen en data-analyse software.

Wie ben jij?
Je bent een analytische sterke persoonlijkheid en beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken. Je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je bent een teamspeler die een steentje wil bijdragen aan de groei van de afdeling IT Advies.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een uitdagende omgeving om je opdrachten uit te voeren. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding, bijvoorbeeld de postdoctorale Register EDP opleiding.
Je werkt samen met collega’s uit de controlepraktijk en fiscalisten voor klanten waar we trots op zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

 

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.