Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers?

Vacature:
Gevorderd assistent accountant

Govers, aangenaam!
Wij zijn het oudste zelfstandige accountantskantoor van Eindhoven. Met onze persoonlijke financiële dienstverlening helpen wij al ruim 90 jaar onze klanten uit de brainport regio te groeien. Vanuit oprechte aandacht en gedegen kennis komen we samen tot de beste totaalaanpak voor financiële vraagstukken. Van samenstel tot audit tot fiscaal advies, wij staan klaar voor onze klanten! Met gevoel voor cijfers en passie voor klanten gaan wij elke dag aan de slag!

Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar een gedreven:

Gevorderd Assistent Accountant

Eindhoven

fulltime

medior

Wat ga je doen?
Het is onze uitdaging om wettelijke controles en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de controlepraktijk houdt je je o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:
-  het uitvoeren van (delen van) wettelijke en vrijwillige controleopdrachten
-  het signaleren, vastleggen en evalueren van afwijkingen
-  het ondersteunen van beginnend assistenten in de uitvoering van de werkzaamheden
-  het onderhouden van klantcontacten op locatie en kantoor
-  het leveren van een bijdrage aan de managementletter en/of accountantsverslag
-  het opstellen van eenvoudige data analyses

Wat vragen wij van jou?
Je beschikt over een hbo of wo diploma in accountancy of finance & control. Daarnaast heb je 2 tot 5 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor. Je bent gestart met je opleiding tot registeraccountant, of voornemens dit te doen.

Wie ben jij?
Je hebt een professioneel kritische instelling en een proactieve werkhouding. Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?
Voel je thuis bij Govers! Dat is de werkomgeving die wij jou bieden. Je bent werkzaam binnen een jong enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding. Je werkt samen met collega’s uit de IT-advies praktijk en fiscalisten voor een grote diverse klantgroep waar we trots op zijn. Wij bieden een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, collectieve pensioenregeling en uitgebreide verlofregeling (26 vakantiedagen + 6 atv dagen).

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.