Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Extern Accountant / (aspirant) Partner

Govers, aangenaam!
Het is onze uitdaging om wettelijke controles en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de controlepraktijk draag je samen met het team zorg voor deze controles.

Ben jij onze nieuwe Extern Accountant / (aspirant) Partner?
Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar een Extern Accountant met mogelijkheden om door te groeien tot (aspirant) Partner.

Eindhoven

fulltime

senior

Wat ga je doen?
Als Extern Accountant ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de controle van de jaarrekening van middelgrote en grote ondernemingen. Jouw primaire taak is deze controle uit te voeren in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de controleteams en voor verdere ontwikkeling van de controlepraktijk.

Als (aspirant) Partner ben je mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in bredere zin en voor de continuïteit en uitbouw van onze organisatie. Je onderhoudt relaties met klanten op een hoog niveau en weet klanten te binden en te boeien.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt meer dan 15 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor. Je hebt de opleiding tot registeraccountant afgerond.

Wie ben jij?
Je hebt een professioneel kritische instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. We bieden volop vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Je werkt samen met collega’s uit de IT Adviespraktijk en fiscalisten voor klanten waar we trots op zijn. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers werk je in een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.