Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Corporate recruiter

Govers, aangenaam!
Wij zijn het oudste zelfstandige accountantskantoor van Eindhoven. Met onze persoonlijke financiële dienstverlening helpen wij al ruim 90 jaar onze klanten uit de brainport regio te groeien. Vanuit oprechte aandacht en gedegen kennis komen we samen tot de beste totaalaanpak voor financiële vraagstukken. Van samenstel tot audit tot fiscaal advies, wij staan klaar voor onze klanten! Met gevoel voor cijfers en passie voor klanten gaan wij elke dag aan de slag!

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een:

corporate recruiter

Eindhoven

fulltime

medior

Wat ga je doen?
Als corporate recruiter maak je onderdeel uit van het HR team. Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de werving & selectie doelstellingen welke jaarlijks in samenspraak met het management worden vastgesteld. Als corporate recruiter houdt jij je o.a. bezig met de volgende werkzaamheden:

-              Het vertalen van de werving & selectie doelstellingen naar een concreet
               wervingsplan
-              Het uitbreiden en uitdragen van ons employer brand
-              Het selecteren en actief benaderen van kandidaten die passen op de vacatures
-              Het onderhouden en uitbouwen van contacten met
               Hogescholen/Universiteiten/Studieverenigingen
-              Het beoordelen en afhandelen van binnenkomende sollicitaties
-              Het administreren van alle contactmomenten, vacatures en cv's.
               Hiervoor dient een recruitment tool opgezet te worden.
-              Het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten
-              Het verzorgen van het onboarding proces

Wat vragen wij van jou?
Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Ervaring binnen de accountancy is een pré. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van HR. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Je hebt een proactieve werkhouding en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wie ben jij?
Je hebt een professioneel kritische instelling en een uitstekend vermogen om te organiseren. Je durft verantwoordelijkheid te nemen voor je werkzaamheden en bouwt graag mee aan een organisatie. Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren.

Wat hebben we jou te bieden?
Voel je thuis bij Govers! Dat is de werkomgeving die wij jou bieden. Je bent werkzaam binnen een  enthousiast team dat bouwt aan de toekomst van Govers. We bieden volop ontwikkelmogelijkheden en veel vrijheid in het uitbouwen van het recruitment proces binnen het kantoor. Wij bieden een marktconform pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, collectieve pensioenregeling en uitgebreide verlofregeling (26 vakantiedagen + 6 atv dagen).

 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.