Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Controleleider / Audit Manager

Govers, aangenaam!
Het is onze uitdaging om wettelijke controles en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de controlepraktijk draag je samen met je team zorg voor deze controles.

Ben jij onze nieuwe Controleleider / Audit Manager?
Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar Controleleiders en Audit Managers.

Eindhoven

fulltime

senior

Wat ga je doen?
Als Controleleider voer je samen met je team wettelijke controles en vrijwillige controles uit bij onze klanten. Je bepaalt samen met de (senior) Audit Manager en de externe accountant de controle-aanpak en bent betrokken bij de voorbereiding van het dossier. Je begeleidt assistenten bij de uitvoering van de werkzaamheden en draagt zorg voor een gedegen review. Verder voer je controlewerkzaamheden uit op de complexere posten en schrijft voorstellen voor de managementletter en het accountantsrapport. Je bent verantwoordelijk voor de klantrelatie en de aansturing van de diverse controleteams.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt ca. 5 tot 10 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor. Je volgt de opleiding tot registeraccountant of hebt deze afgerond.

Wie ben jij?
Je bent een klantgerichte teamspeler die kwaliteit als basisvoorwaarde ziet. Je hebt een professioneel kritische instelling en een rechte rug. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel bij de klant te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden en vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Je werkt samen met collega’s uit de IT Adviespraktijk en fiscalisten voor klanten waar we trots op zijn. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers werk je in een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.