Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Assistent Accountant

Govers, aangenaam!
Als collega in de samenstelpraktijk sta je letterlijk en figuurlijk dicht bij de bedrijven waarvoor je werkt. Door de klant te ontzorgen van de wettelijke verplichtingen op het gebied van jaarrekeningen en hem te voorzien van onze adviezen, kunnen zij zich focussen op hetgeen waar ze goed in zijn.

Ben jij onze nieuwe Assistent Accountant?
Voor onze samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant met passie voor cijfers en affiniteit met IT. Je onderhoudt in samenspraak met de Relatiebeheerder het contact met de klanten en adviseert desgewenst over financiële vraagstukken.

Eindhoven

fulltime

medior

Wat ga je doen?
Als Assistent Accountant in de samenstelpraktijk word je aangestuurd door een Relatiebeheerder bij het samenstellen van jaarrekeningen en zorg je samen met het team waarvan je onderdeel uitmaakt voor de opdrachtenportefeuille. Je hebt affiniteit met IT, zodat je op basis van aangeleverde data van de cliënt analyses kunt uitvoeren. Deze analyses kunnen ingezet worden voor de samenstelwerkzaamheden van de jaarrekening of ten behoeve van een proactief bedrijfseconomisch advies. Je maakt in opdracht van de Relatiebeheerder jaarrekeningen en voert andere aanverwante zaken uit die behoren bij de samenstelpraktijk zoals het voorbereiden van BTW, VPB etc. Daarnaast heb je voldoende vaktechnische kennis en volg je de AA-opleiding of heb je deze afgerond. Je bent een volwaardig lid van het team.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt ca. 3 tot 6 jaar ervaring binnen de samenstelpraktijk. Je volgt de opleiding die leidt tot de AA-titel of hebt deze afgerond.

Wie ben jij?
Je bent een klantgerichte teamspeler die zich verdiept in de vaktechnische kennis die wordt gevraagd. Deze kennis deel je met de junioren op de opdracht. Verder beschik je over organisatorische kwaliteiten, zodat de opdrachten correct en tijdig worden afgerond.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden en vrijheid, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers werk je in een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.