Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Assistent Accountant / Associate

Govers, aangenaam!
Het is onze uitdaging om wettelijke controles en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de controlepraktijk draag je samen met het team zorg voor deze controles.

Ben jij onze nieuwe Assistent Accountant / Associate?
Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar Assistent Accountants / Associates.

Eindhoven

fulltime

junior

Wat ga je doen?
Als Assistent Accountant / Associate voer je samen met het team wettelijke controles en vrijwillige controles uit bij onze klanten. Je biedt ondersteuning bij het controleren van jaarrekeningen en het opstellen van tussentijdse rapportages. Je wordt op de opdracht begeleid door een Gevorderd Assistent Accountant of Controleleider.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt tot ca. 3 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor. Je bent gestart met je opleiding tot registeraccountant, of voornemens dit te doen.

Wie ben jij?
Je hebt een professioneel kritische instelling en een spreekwoordelijke rechte rug. Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong en enthousiast team. We bieden volop doorgroeimogelijkheden alsmede een brede theoretische en praktische opleiding. Je werkt samen met collega’s uit de IT Adviespraktijk en fiscalisten voor klanten waar we trots op zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.