Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Aspirant Partner Controlepraktijk

RSG Finance treed op als partner van Govers in de zoektocht naar een:

Govers, aangenaam!
Ben je werkzaam bij een Big4 kantoor en ligt jouw toekomst niet in een Partner rol bij je huidige werkgever? Govers biedt de mogelijkheden dit pad voort te zetten in combinatie met een gezonde work life balance en een prachtige klantenportefeuille met middelgrote en grote ondernemingen die voor jou klaar staat. Govers heeft een regionale focus met 90% van haar klanten binnen Noord-Brabant en Limburg en heeft een belangrijke bijdrage kunnen leveren in de groei van veel van haar klanten.

Govers, aan het woord
"Wij hebben een jong en enthousiast team waarin wij volop vrijheid bieden, waarbinnen jij zelf je carrière kunt invullen. Je werkt samen met collega’s uit de IT Adviespraktijk en fiscalisten voor klanten waar we trots op zijn.”

“Het is onze uitdaging om wettelijke controles en vrijwillige controles bij ondernemingen uit te voeren in overeenstemming met wet- en regelgeving, efficiënt en met toegevoegde waarde voor onze klanten. Als collega in de controlepraktijk draag je samen met het team zorg voor deze controles.”

.

Eindhoven

fulltime

senior

Ben jij de nieuwe Aspirant Partner van Govers?
Voor de controlepraktijk zijn wij opzoek naar een extern accountant met mogelijkheden om door te groeien tot Partner.

  • Als Senior Manager bij een Big4 kantoor wordt bij Govers het pad uitgestippeld om als Partner door te groeien;
  • Als Director is het mogelijk direct de stap naar Salary Partner te maken en wanneer je jezelf bewijst ligt de stap naar Equity Partner ook open;
  • Je hebt meer dan 15 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een accountantskantoor;
  • Je bent in het bezit van je RA;
  • Je hebt een professioneel kritische instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent scherpzinnig en je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken;
  • Je past in een platte en non-nonsens cultuur.

Wat ga je doen?
Als externe accountant ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van de controle van de jaarrekening van middelgrote en grote ondernemingen.
Jouw primaire taak is deze controle uit te voeren in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.
Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de controleteams en voor verdere ontwikkeling van de controlepraktijk.

Als Aspirant Partner ben je mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in bredere zin en voor de continuïteit en uitbouw van Govers.
Je onderhoudt relaties met klanten op een hoog niveau en weet klanten te binden en te boeien.

Wat biedt Govers?
Verder biedt Govers flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn. Denk hierbij aan een competitief arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief aantrekkelijke bonusregeling. 

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers werk je in een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.