Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Afstudeerstagiaire Cybersecurity IT Advies

Govers, aangenaam!
Cybersecurity is door de toenemende digitalisering niet meer weg te denken. Cyber incidenten komen vrijwel dagelijks in het nieuws. De aanvallers verschillen van activisten en criminele organisaties tot overheden. Deze kunnen financiële, ideologische of prestigieuze motieven hebben en uit zijn op het stelen van intellectueel eigendom, persoonsgegevens of het verstoren van primaire bedrijfsprocessen. De schade (impact) van een cyberincident kan zelfs zo groot zijn dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Het nemen van cybersecurity maatregelen is dan ook onontbeerlijk. Dit begint vanzelfsprekend met het inzichtelijk maken van cyberrisico’s.

Ben jij onze nieuwe Afstudeer Stagiair Cybersecurity?
Voor de verdere uitbreiding van onze IT Adviespraktijk zijn wij opzoek naar een Afstudeer Stagiair Cybersecurity.

Eindhoven

fulltime

junior

Wat ga je doen?

Als Afstudeer Stagiair Cybersecurity ga jij in opdracht van Govers een quickscan / 0-meting ontwikkelen waarmee voor cliënten inzicht wordt verkregen in relevante cybersecurity risico’s voor hun IT-omgeving. Denk hierbij aan kwetsbaarheden door het niet adequaat afschermen van met het internet verbonden apparatuur, maar ook aan zwakke wachtwoorden of het ontbreken van two-factor authenticatie bij extern inloggen. De quickscan vertaalt de geconstateerde leemtes in bedrijfsrisico’s op managementniveau en draagt bij om het cyberbewustzijn te vergroten.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een intrinsiek gemotiveerde stagiaire met (technische) kennis die nodig is om een concrete cyber security quickscan te ontwikkelen.
Je bent in staat om de essentie van de geconstateerde bevindingen om te zetten in concrete aanbevelingen op MT-niveau.
Hierbij werk je samen met collega’s en ben je uitstekend in staat om in hoge mate zelfstandig onderzoek te doen.

Wie ben jij?
Je bent een analytische sterke persoonlijkheid en beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je inzet om je doel te bereiken.
Je streeft ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Je bent een teamspeler die een steentje wil bijdragen aan de groei van de afdeling IT Advies.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een uitdagende omgeving om je afstudeeropdracht uit te voeren met veel aandacht voor coaching en begeleiding.
Daarbij bieden wij jou een stagevergoeding en uitzicht op een carrière bij Govers Accountants / Adviseurs na je stage periode..

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

 

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.