Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Afstudeerstagiaire afdeling IT Advies

Govers, aangenaam!
Door de steeds verder gaande digitalisering verschuift ook een deel van onze werkzaamheden richting de (SaaS) applicatie. De afdeling IT Advies helpt onze klanten bij het in kaart brengen van IT-risico’s en het vinden van oplossingen hiervoor.

Ben jij onze afstudeerstagiaire?
Voor onze afdeling IT Advies zijn wij opzoek naar afstudeerstagiaires op het gebied van IT en/of snijvlak IT - Finance. Wij zoeken afstudeerstagiaires die ons komen verrassen met een uitdagende opdracht of in overleg met ons deze willen formuleren.  Afstudeeropdrachten kunnen liggen op het gebied van Process Mining, Continuous Auditing / Monitoring, Internet of things, betrouwbaarheid BI-systemen, etc.

Eindhoven

fulltime

junior

Wat ga je doen?
Als afstudeerstagiaire bij Govers IT Advies houd jij je bezig met het schrijven van je scriptie. Tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om je opgedane kennis toe te passen in de praktijk bij onze klanten. Je loopt mee met een van de collega’s om te zien hoe de praktijk van de afdeling IT Advies er uitziet.

Wat vragen wij van jou?
Je zit in je laatste jaar van je opleiding in de richting Information Management of vergelijkbaar.

Wie ben jij?
Je bent een ambitieuze en gemotiveerde afstudeerder met gevoel voor IT (en Finance is een pré). Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent een teamspeler die zijn steentje wil bijdragen aan de groei van de afdeling IT Advies.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een uitdagende omgeving om je afstudeeropdracht uit te voeren. Daarbij bieden wij jou een stagevergoeding en uitzicht op een carrière bij Govers Accountants / Adviseurs na je stage periode.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

 

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.