Govers zoekt kleurechte professionals met een mening

Geef jij kleur aan Govers!

Vacature:
Aangifte medewerker

Govers, aangenaam!
Ieder jaar verandert de fiscale wetgeving. Wijzigingen die van invloed zijn op de fiscale positie van onze klanten. Onze Belastingadviespraktijk houdt zich dagelijks bezig met de dienstverlening rondom fiscaal advies en het doen van aangiftes.

Ben jij onze nieuwe aangifte medewerker voor de fiscale praktijk?
Voor onze fiscale praktijk zijn wij op zoek naar een aangifte medewerker. De fiscale praktijk beschikt over 35 medewerkers, grotendeels generalisten en aangevuld met specialisten.

Eindhoven

fulltime

medior

Wat ga je doen?
Je taken bestaan onder meer uit het opstellen van (meer complexe) aangifte inkomsten-, vennootschapsbelasting en erfbelasting. Je draagt zorg voor het afhandelen van eenvoudige bezwaarschriften en je signaleert adviesmogelijkheden. Je bent ook het aanspreekpunt voor fiscale vragen van collega’s van de advies- en accountancypraktijk. 

Wat vragen wij van jou?
Je hebt ca. 1 tot 3 jaar ervaring als aangifte medewerker. Je beschikt over een (afgeronde) opleiding HBO Fiscaal Recht & Economie of een HBO Finance, Tax & Advice met eventueel een RB-opleiding (CB/FB).

Wie ben jij?
Je bent een ondernemende fiscalist met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vindt de uitdaging in complexe vraagstukken en beschikt daarvoor over een sterk analytisch vermogen. Voor het oplossen van deze vraagstukken kan je deze juiste afweging maken tussen zelfstandig oplossen of de oplossing in teamverband te vinden.  

Wat hebben we jou te bieden?
Je bent werkzaam binnen een jong enthousiast team in een professionele organisatie met veel kennis en kwaliteit. We bieden volop doorgroeimogelijkheden en vrijheid, waarbinnen je zelf je carrière kunt invullen. Verder bieden wij je flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw behoeften en die marktconform zijn.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Bij Govers gaan we informeel met elkaar om. Of je nu stagiair bent of vennoot.

ONTWIKKEL JEZELF BIJ GOVERS

In de eerste periode van je loopbaan bij Govers word je intern breed opgeleid en krijg je intensieve begeleiding. Gaandeweg ga je jezelf oriënteren en samen met je mentoren weloverwogen een richting kiezen waarin je jezelf wilt gaan ontwikkelen. De koers van je toekomstige loopbaan bij Govers is ingezet. En het mooiste is, alles is mogelijk.

Bij Govers sta je zelf aan het roer van je carrière. Jijzelf bepaalt de stappen in je loopbaan. Je creëert dus zelf je kansen om door te groeien binnen onze organisatie. Hierbij kijken we steeds naar nieuwe mogelijkheden om bij te leren en je kennis up to date te houden. Initiatief en inbreng worden bij Govers gezien én beloond.